Työt alkoivat Suomessa. Tämä blogi päättyy, mutta muutama yhteenveto.

  • Miten 6 viikon etätyömatka Ruotsiin sujui? Hyvin. Olin reipas retkeilijä ja tein töitä 5 viikon verran, mikä oli enemmän kuin ajattelin ennakkoon. Vältin monet kokoukset kotimaassa, joten tehokas työaika taisi lisääntyä?
  • Miltä teltassa asuminen tuntui? Hyvältä, suosittelen! Nyt kun olen taas nukkunut sängyssä muutaman yön, en pidä siitä. Kaipaan vilpoisia ja raikkaita öitä. Kunto nousi ja muutama kilo lähti, vaikka söin joka päivä paljon.
  • Oliko tarpeeksi retkiä? Ei ihan. Pyöräilin laskujeni mukaan 500 km ja meloin 409 km. Tällä reissulla en patikoinut, kun Värmlannissa ei ole vuoria enkä Norjassakaan ehtinyt, vaikka kävin siellä kahdesti. Yhden melontakeikan olisin halunnut vielä tehdä (Svartälven Värmlannissa), mutta aika ei riittänyt.
  • Kuinka bloginpito sujui? Rutiinilla. Lämmin kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille sekä heille, jotka lähettivät sähköpostia.
  • Kiitokset myös suomalaisille ja ruotsalaisille kollegoille sekä muille tapaamilleni ihmisille, jotka auttoivat etätyöläistä.

Yleiskartta, josta näkyy missä liikuin.

1670440.jpg

Yleiskartan pieni punainen suorakaide johtaa alla olevaan Norjan kalastelupaikkaan. Mökkimme oli Meloyssa Tukthuset-nimisestä kylästä etelään. Kalastusretket suuntautuivat länteen kohti avomerta. (Kartta on dynaaminen Google-kartta.)


Näytä suurempi kartta

Isompi punainen suorakaide johtaa alempaan karttaan, jossa näkyy melontareitit (keltaisia) ja pyöräilyreitti Holmenkollenille (oranssi) sekä missä nukuin.

1670469.jpg

Briefly in English. This blog is over. I want to thank all readers and those who commented or sent email while I was out there. Maps give a hint where I actually was fishing, paddling and biking.

Kort på svenska. Den här bloggen är slut. Kartor visar var jag fiskade, paddlade och cyclade. Till nästa blog, hejdå!