On lauantai. Sataa. Paljon. Lämpötila +4 astetta.

Kirjoitan Karlstadin kirjastossa, koska leirintäalueen langattomasta verkosta en ole saanut selkoa. Se ei ole siis kovin hyvä leirintäalue loppujen lopuksi. Jääkaapin sain jukurtilleni kolmannen päivän jälkeen siitä, kun ensi kertaa kysyin (se oli sentään hyvä juttu). Tänään aamulla kukaan ei ollut paikalla, kaikki pitelivät sadetta.

No lähdin tänne Karlstadiin polkemaan ja sadeasuani testaamaan. Hyvin toimi, kun vain muisti polkea hiljaa, jottei hiki tule. Kävin lukemassa kirjaston lehdet ja opin, että Suomi on pärjännyt jääkiekossa ihan kohtuulilsesti. Tänään illalla viimeinen ottelu, Ruotsia vastaan. Apropoo, televisiota en voi katsella missään (leirintäalueen yleisiä tiloja ei ole avattu) joten olen toki tällaisten asioiden ulkopuolella kuitenkin.

Kun sataa, kävin Värmlannin museossa katsomassa mitä kertovat Finnskogenista. Osan jo tiesin mutta kertaus on hyvä. Värmlantiin muutti Hämeestä ja Savosta kosolti porukkaa 1600-luvulla metsätöihin...

.. mutta voi, nyt kirjastokin menee kiinni, jatkan joskus myöhemmin.

Briefly in English. Saturday. It rains. A lot. +4 degrees Celsius. I biked to Karlstad library to spend time and read newspapers.

Kort på svenska. Lördag. Det regnar. Mycket. +4 grader. Jag cyklade till Karlstad bibliotek att läsa tidningar. Mikael var också i biblioteket med sin barn. Jag sade honom: Det ska bli Finnkampen i kväll.